MOTOAMERICA Suzuki Superbike Shootout – Sun., April 30, 2017

SAVE THE DATE!!!

Sunday, April 17, 2016

MotoAmerica Suzuki Superbike Shootout of Georgia

Rock City Cycles invites you to ride with us for the final day of the MotoAmerica Suzuki Superbike Shootout of Georgia at Road Atlanta.

MEET TIME: 7:30a
MEET LOC: Rock City Cycles, 1018 Iris Drive SE, Conyers, GA 30094
KICKSTANDS UP @ 8a

Tickets: $30.00

Go to https://kravegroupllc.thundertix.com/events/98741 to purchase your tickets.

SUNDAY’s SCHEDULE

  • 8:00 am Track inspection
  • 8:30 am – 8:45 am WERA 1000 Superstock Warm Up (15 min)
  • 9:00 am. – 9:15 am KTM RC Cup Warm Up (15 min)
  • 9:25 am – 9:40 am Supersport/Superstock 600 Warm Up – Group 2 (15 min)
  • 9:50 am – 10:05 am Supersport/Superstock 600 Warm Up – Group 1 (15 min)
  • 10:15 am – 10:30 am Motul Superbike Class/Bazzaz Superstock 1000 Warm Up (15 min)
  • 10:45 am Supersport/Superstock 600 Last Chance Qualifier (10 laps)
  • 11:20 am KTM RC Cup Race 2 (11 laps)
  • 12:10 pm WERA 1000 Superbike Race
  • 12:40 pm – 1:10 pm Two-Seater Rides – Paying Customers (via Donation)
  • 1:20 pm – 1:40 pm Stunt Show
  • 12:40 pm – 1:40 pm Dunlop Hot Pit Walk & Autograph Session (60 min)
  • 2:25 pm Supersport/Superstock 600 Race 2 (18 laps)
  • 3:30 pm Motul Superbike Class/Bazzaz Superstock 1000 Race 2 (21 laps)

Any questions, call or text Seven @ 770-686-7857

Hope to see you there.

LIKE US on Facebook @ https://www.facebook.com/RockCityCyclesConyersGA

Join our Facebook Group @ https://www.facebook.com/groups/RockCityCyclesConyersGA/

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter message.